Το συμπέρασμα από το γιγαντιαίο συλλαλητήριο; Πολιτεία και ΜΜΕ «σκοτώσατε» την Δημοκρατία στην ίδια χώρα που την «γέννησε»! Ντροπή και αίσχος!

Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηριο

Όχι άλλη προπαγάνδα και διαστρέβλωση των γεγονότων…
Αλήθεια πόσες δεκάδες αντιστοιχούν σε μια λαοθάλασσα 500χιλιάδων ανθρώπων;

Και να ήταν μόνο αυτό;
Κι ενώ όλος αυτός ο κόσμος, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένες γιαγιάδες, βγήκε στον δρόμο για τα ιδανικά, τα πιστεύω και την ιστορία της χώρας, την ίδια ώρα είχαμε:
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες.

Και τελικά αντί να αναφέρουν τον πραγματικό αριθμό του κόσμου που έδωσε το παρόν του στην συγκέντρωση, ανέφεραν ότι το συλλαλητήριο απέτυχε και ότι ο κόσμος ήταν λίγος ( 30-60χιλιάδες ανέφεραν τα περισσότερα ΜΜΕ).

Κι άκουσον άκουσον, εντελώς τυχαία, κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή του Υπ. Συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.
Κι όταν είδαν ότι η λαοθάλασσα ολοένα και μεγάλωνε, αποφάσισαν να «ρίξουν» και το σήμα από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ώστε κανείς να μην μπορέσει να κοινοποιήσει και να αναμεταδώσει όλα όσα συνέβαιναν στην πορεία. Συνωμότησε το σύμπαν θα σκεφτώ και όλα συνέβησαν εντελώς τυχαία και χωρις κανέναν απολύτως δόλο, ανευ ουδεμίας σκοπιμότητας.

Λυπάμαι οικτρά για τους κατευθυνόμενους συναδέλφους μου από τα συστημικά ΜΜΕ και πολύ περισσότερο λυπάμαι για τον θεσμό της Δημοκρατίας σε αυτή την χώρα που σήμερα καταπατήθηκε με κάθε τρόπο, με άνανδρα και αντιδημοκρατικά χτυπήματα κάτω από την μέση. Η χώρα που γέννησε  τον θεσμό της Δημοκρατίας, σήμερα κατάφερε μεθοδευμένα και να την «σκοτώσει»
Να την χαίρεστε την δημοκρατία σας… Καληνύχτα Ελλάδα!

Υγ. Κοινοποιήστε την δημοσίευση για να αντιληφθεί όλος ο κόσμος τι ακριβώς συνέβη και πόσους «Εφιάλτες»  τελικά έχει αυτή η χώρα που προσπαθούν να μας εκμηδενίσουν εκ των έσω! Ο αγώνας δεν σταματά με ένα συλλαλητήριο… Αυτή είναι μόνο η απαρχή των γεγονότων…. Ο χρόνια κοιμώμενος γίγαντας, που ακούει στο όνομα Ελληνικός λαός έχει αρχίσει να σηκώνεται στα πόδια του…  Τον νου σας…

του Δαυίδ Αβραμίδη…

 

Ειδικές προσφορές
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια